Massasje Jenter Bergen

..

Category

Hvordan bruke dildo

Erotikk historie erotiske fortellinger

erotikk historie erotiske fortellinger

På nett siden Cupido Grupper Gruppekategorier for medlemsstyrte grupper i Cupido Club: Det seksuelle mangfold - For medlemmer med sammenfallende interesser. Geografi - For medlemmer med interesser i samme geografiske område. Kultur - For de kulturinteresserte. Reiser - For reiseinfo og reisevenner. Cupido Treff - For arrangører og arrangementskomiteer. Sex som fag - For oss som jobber med seksualitet og samliv. For oss som bor i Danmark - For danske medlemmer og deres venner.

Kontakt Kundeservice Pressekontakt Abonnement Annonsering. Bladet Cupido Hvordan det begynte Hvem leser Cupido? Cupido Panel Cupido som e-blad. Om Cupido Cupidos manifest Cookies. Copyright © Cupido. Du kan deretter velge nytt søkeord for å innsnevre søket. Dansk English Bokmål Svenska. Opprett profil Glemt passordet? Slik gjør du når du vil sende en erotisk historie til Cupido Publisert: Cupido har alltid behov for flere erotiske historier og kjøper inn nye tekster gjennom hele året.

De erotiske tekstene i bladet Cupido er skrevet av bladets egne lesere, de aller fleste amatører, noen få er profesjonelle skribenter. Cupido ønsker både den kjappe, kåte fortellingen på én til to sider og den lange, utdypende historien med høy kåthetsgrad, oppfinnsomhet og fortellerglede. Historien bør være mellom 4.

Skriv om hva du vil - fantasi eller virkelighet — så lenge du viser respekt for personvernet og ikke skriver om personer som kan gjenkjennes, og for øvrig holder deg innenfor norsk lov. Når du sender inn en historie må du oppgi navn og epost-adresse. Du må oppgi et pseudonym hvis du ikke ønsker teksten publisert under eget navn. Tekster kan sendes inn på norsk, svensk, dansk og engelsk. Send teksten via dette skjemaet   Teksten vil bli vurdert av Cupidos redaksjon.

Det kan ta noe tid før du får svar. Les også Praktiske tips til deg som vil skrive erotiske historier! Les mer om erotikken i Fra Cupidos arkiv: Cupidos medarbeidere som fra har lest tusener av innsendte erotiske historier, har reflektert mye omkring hva som er erotikkens funksjon og hva som er god og dårlig erotikk.

Artikkelinfo Relaterte tekster Cupidos erotikk-konkurranse Tips for deg som har lyst til å skrive en erotisk novelle Fra Cupidos arkiv:

erotikk historie erotiske fortellinger

Erotikk historie erotiske fortellinger -

Bladet Cupido Hvordan det begynte Hvem leser Cupido? I søk-feltet kan du søke på overskrifter eller innhold i artikkelstoff. Reiser - For reiseinfo og reisevenner. There are no results. Et lys, ei flaske vin, en hatt, en stekespade, et barberapparat, et sjal. Noveller i flere deler Lese noveller. For oss som bor i Danmark - For danske medlemmer og deres venner. Det var vår siste dag i Bulgaria da en imponerende godt bygget fyr med veldig tykke [ Cupido ønsker både den kjappe, kåte fortellingen på én til to sider og den lange, utdypende historien med høy kåthetsgrad, oppfinnsomhet og fortellerglede. Cupidos medarbeidere som fra har lest tusener av innsendte erotiske historier, har reflektert mye omkring hva som er erotikkens funksjon og hva som er god og dårlig erotikk. Av den grunn må jeg legge meg flat til Det blir en lek av det, og det er det rolleinnhaverne tenner på. Hvorfor ikke begynne med en erotisk fortelling?

1 Comment

Leave a Reply

/

© 2018 Massasje Jenter Bergen

Theme by Anders Norén